Wandafwerking

Wandafwerking

Wand & Vloertegels

Wand en vloertegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Er zijn eindeloos veel soorten wandtegels waardoor  u altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Heeft u een badkamer uitgezocht en moet deze worden voorzien van tegels of zijn uw oude tegels aan vervanging toe? Wij zijn u graag van dienst voor het plaatsen ervan. Alleen advies nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

schermafbeelding-2020-10-16-om-13.46.38

Beton ciré

Betonlook is de laatste jaren een trend. Het is toepasbaar in vele ruimtes waaronder  de badkamer en het toilet. Beton Ciré is beton wat is gewaxed en door schuren een aparte structuur verkrijgt. Doordat het bestaat uit cement en hars is het tevens een flexibel en sterke afwerking en is bovendien gemakkelijk te onderhouden.
Omdat wij hechten aan kwaliteit werken wij samen met een gespecialiseerd beton Ciré bedrijf.
Meer informatie over beton ciré vindt u hier

spachtelp

Spachtelputz

Spachtelputz is een soort stucwerk dat zowel binnen als buiten te gebruiken is voor een prachtig gestuct huis. Het zorgt voor een mooie afwerking van uw wanden, zonder dat u hoeft te schilderen. Spachtelputz is een kunsthars gebonden sierpleister. Doordat er steen korreltjes zijn verwerkt in de spachtelputz, laat het een korrelstructuur achter. De structuur van spachtelputz wordt beïnvloed door de korrelgrootte. Een grotere korrelgrootte zorgt voor een grovere structuur.
Geïnteresseerd? neem contact op voor een vrijblijvende offerte bij u aan huis.

Contactformulier

Naast het contactformulier kunt u ook door middel van dit formulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Niet leesbaar? Klik om tekst te veranderen captcha txt