Sanitairmontage & renovatie

img_3123

Montage badkamer / toilet

Een heerlijk comfortabele badkamer zorgt voor ontspanning. U heeft uw droom badkamer of toilet gekozen aan de hand van persoonlijk advies in de winkel. Wij zijn u graag van dienst als het om de plaatsing gaat en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer of toilet. Ook verzorgen wij desgewenst voor u alle bijkomende werkzaamheden zoals de demontage, het leidingwerk en het afwerken van de muren of plafond. Uiteraard voeren wij dit alles in nauw overleg met u uit.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Sanitair

Renovatie badkamer / toilet

Als een geheel nieuwe badkamer of toilet niet nodig is maar u toch wat aanpassingen wilt dan is een renovatie misschien de oplossing. Het vervangen van wand en vloertegels kan al voor een frisse nieuwe “look” zorgen en het is bovendien ook nog eens een stuk voordeliger dan een totale vervanging. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden en wensen.
Neem voor meer informatie contact op voor een vrijblijvende afspraak.

seniorenbadkamer

Badkamer voor senioren

Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen en het liefst in de huidige woning. Een van de voorwaarden zou kunnen zijn dat er een comfortabele en vooral veilige badkamer aanwezig is. Als de huidige woning is voorzien van slechts een ligbad dan kan dit zorgen voor onveilige situatie’s tijdens de in-en uitstap. Een inloopdouche is dan de oplossing. Tegenwoordig is er een ruime keuze in oplossingen welke binnen één dag kunnen worden geplaatst. Wij geloven meer in een op maat gemaakte veilige oplossing welke niet onder doet voor een moderne badkamer voorzien van alle gemakken en uitstraling.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Contactformulier

Naast het contactformulier kunt u ook door middel van dit formulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Niet leesbaar? Klik om tekst te veranderen captcha txt