SCHOUTEN ONDERHOUD EN MONTAGEDIENSTEN
Betrouwbaar, Creatief, Nauwkeurig

Over

Ervaring met plaatsen in keukens en sanitair gaat terug naar de jaren 80. Begonnen als jongste monteur bij een keuken en sanitair bedrijf/winkel in Gouda heb ik mogen ervaren hoe groot voldoening was als er weer een project werd opgeleverd. Bij het plaatsen van nieuwe keukens en badkamers of de renovatie ervan, komt het vaak aan op het bedenken van creatieve oplossingen waardoor geen dag hetzelfde is.
Na 27 jaar in de luchtvaartsector te hebben gewerkt o.a als vliegtuigmonteur bij Fokker en KLM, ben ik vanaf 1996 als ICT beheerder werkzaam geweest bij diverse grote bedrijven. De luchtvaart heeft mij geleerd zeer nauwkeurig te werken en dat is iets waar ik tot op de dag erg dankbaar voor ben en van grote waarde is. Voldoening haal ik uit de uitdaging iet moois te creëren want hoe mooi is het als je iets oplevert aan een tevreden klant?

Graag tot ziens!

Godert Schouten

Samenwerking

Schouten Onderhoud en Montagediensten is altijd geïnteresseerd in manieren om samen te werken. Wij zijn daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe contacten waarmee wij kunnen samenwerken. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Leveranciers

Schouten Onderhoud en Montagediensten plaatst sanitair en keukens. Ook in opdracht voor leveranciers. Zoekt u een betrouwbare installateur als uitbreiding van uw dienstverlening? U zorgt voor de materialen en wij zorgen voor de plaatsing of renovatie.

Offerte aanvraag

Heeft u plannen voor vervanging of renovatie? Wij nemen dit graag met u door in een persoonlijk gesprek waarin wij u een gedegen advies kunnen geven over de mogelijkheden. In de regio Gouda hanteren wij vaste kosten voor een adviesgesprek van € 60,- inclusief btw. Deze kosten komen te vervallen indien wij een opdracht voor u mogen uitvoeren.

Contactformulier

Naast het contactformulier kunt u ook door middel van dit formulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Niet leesbaar? Klik om tekst te veranderen captcha txt