Keukenmontage

ta12

Plaatsen nieuwe keuken

Tegenwoordig bestaat een keuken uit meer dan een rij kastjes met een werkblad. Het gebruik van de beste materialen en moderne apparatuur  zorgen er voor dat een keuken meubelstuk in huis is geworden. Schouten montagediensten is gespecialiseerd in het monteren van vele merken keukens en bijbehorende apparatuur. Design of nostalgisch, de keuken die u heeft gekocht monteren wij voor u op maat. Wij verzorgen desgewenst voor u alle bijkomende werkzaamheden zoals het demonteren van uw oude keuken en het afwerken van de muren of plafond.

ikea-01

IKEA Keukenmontage

De keuze om voor een Ikea keuken te kiezen, is meestal gebaseerd op twee factoren namelijk ontwerp en prijs. Steeds vaker kiezen mensen voor een keuken van het woonhuis maar let wel op. IKEA levert keukens zoals ze dat bij alle meubels doen namelijk als bouwpakket. Je kunt bij IKEA terecht voor een complete keuken: je kunt hier de kasten, het werkblad en de apparatuur kopen. En dat ook nog voor een vrij gunstige prijs. IKEA kan de prijzen laag houden door bijvoorbeeld te werken met standaard afmetingen.
Meer informatie over het plaatsen van een Ikea keuken vindt u hier

img_2334

Voorbereiding

Als de bestaande aansluitpunten niet meer overeenkomen met die van uw nieuwe keuken verzorgen wij deze desgewenst dat deze worden verplaatst naar de nieuwe situatie. Omdat de moderne keuken tegenwoordig bijna helemaal elektrisch is geworden kan het zijn dat er extra groepen moeten worden toegevoegd. Omdat wij geloven in specialisatie werken wij samen met erkende Uneto-VNI installatiebedrijven. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Naast het contactformulier kunt u ook door middel van dit formulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Niet leesbaar? Klik om tekst te veranderen captcha txt