Keukenmontage & Renovatie

ta12

Plaatsen nieuwe keuken

Tegenwoordig bestaat een keuken uit meer dan een rij kastjes met een werkblad. Het gebruik van de beste materialen en moderne apparatuur  zorgen er voor dat een keuken meubelstuk in huis is geworden. Schouten montagediensten is gespecialiseerd in het monteren van vele merken keukens en bijbehorende apparatuur. Design of nostalgisch, de keuken die u heeft gekocht monteren wij voor u op maat. Wij verzorgen desgewenst voor u alle bijkomende werkzaamheden zoals het demonteren van uw oude keuken en het afwerken van de muren of plafond.

Keuken

Renovatie keuken

Bij renovatie van een keuken gebruiken we de basis van uw bestaande keuken, deze is vaak nog prima bruikbaar. Door te renoveren krijgt u een keuken die weer voldoet aan de moderne eisen zonder veel sloopwerk. Bovendien is het vaak aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken.
Afhankelijk van uw wensen bekijken we wat de mogelijkheden zijn en ontvangt u van ons een prijsindicatie.

img_2334

Voorbereiding

Als de bestaande aansluitpunten niet meer overeenkomen met die van uw nieuwe keuken verzorgen wij deze desgewenst dat deze worden verplaatst naar de nieuwe situatie. Omdat de moderne keuken tegenwoordig bijna helemaal elektrisch is geworden kan het zijn dat er extra groepen moeten worden toegevoegd. Omdat wij geloven in specialisatie werken wij samen met erkende Uneto-VNI installatiebedrijven. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Naast het contactformulier kunt u ook door middel van dit formulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Niet leesbaar? Klik om tekst te veranderen captcha txt